Manu La Venta 56 kőhatású falburkolat sarokelem

Manu La Venta 56  kőhatású falburkolat sarokelem
Manu La Venta 56 kőhatású falburkolat sarokelem
7 300 Ft
Egységár: 6 083 Ft/fm
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ez a falburkoló lap erősen rusztikus, agyagpala lapokból lett összerakva. A Kőpanel megalkotása során figyelembe vettük a benne foglalt kőlapok egyenetlen tulajdonságait, háromféle mérető kőpanelt hoztunk létre. A burkolatnak igazi térbeli hatását az erősen kidomborodó részek még jobban alátámasztják.
Termékjellemzők:
A sarokelem méretei: 26x22x10 cm. Doboz tartalma 12 db sarokelem ami 1,2 fm sarokél felburkolásához elegendő.
A falburkoló panel kültérben és beltérben egyaránt felhasználható. Homlokzati hőszigetelésre is bátran fel lehet ragasztani. Figyelembe kell venni azt hogy hőszigetelő lapon egy sötét, antracit színű burkolat esetében nyári melegben akár 70-80 fokra is felmelegedhet a burkolat. Ez azért van mert a hőszigetelő lap nem engedi hogy a fal elnyelje a hőt, és az a felületen marad. Ebben az esetben gondosan válasszuk ki, hogy jó minőségű felxibilis (C2TE) burkolatragasztót hsználjunk.
Jelenleg a La Venta kőburkolat négy féle színben választható. A falburkolatot doboz kiszerelésben forgalmazzuk. Egy doboz tartalma 18 db lapelem vagy 12 darab sarokelem. A lapelemek hosszméretei vegyesen vannak a dobozban
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A sarokelem méretei: 26x18x10 cm. Doboz tartalma 12 db sarokelem pár ami 1,2 fm sarokél felburkolásához elegendő.

Adatok
Cikkszám
5999860841340
Tömeg
19 kg/db